TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ

Arkkitehtien joululounas on informaatio-, markkinointi- ja kokoontumistapahtuma rakennusalan arkkitehdeille, suunnittelijoille ja päätöksentekijöille. Tapahtuma järjestetään yhteistyössä useamman yrityksen kanssa jotka on nähtävissä Joululounas.fi -sivustolla.

Henkilötiedot

Voidaaksemme järjestää tapahtumaa on meidän tallennettava ja käsiteltävä henkilötietojasi, kuten nimeä, edustamaasi yritystä ja osoitetta, sähköpostiosoitetta, työnkuva sekä matkapuhelinnumeroa. Syy käytäntöön on että voimme lähettää kutsut tapahtumiin, saada tietoa ketkä ilmoittautuvat, varmistaa että haluttu maaliryhmä osallistuu tapahtumaan, käsitellä varauksia, lähettää varausvahvistuksen ja muistutuksia tapahtumasta sekä muuta tärkeää informaatiota koskien tapahtumaa sekä ottaa yhteyttä arvonnan voittajiin.

Markkinointitietoa

Rekisteröityneillä on mahdollisuus antaa hyväksyntä saadaakseen erityistä markkinointitietoa järjestäjiltä valitsemalla ”haluan lisätietoa” kohdat. Tällöin sinuun voidaan ottaa yhteyttä valituilta järjestäjiltä esimerkiksi tuotetiedoista tai uutiskirjeiden suhteen. Valitut järjestäjät voivat tällöin tallentaa henkilötietosi omiin tietokantoihin ja CRM -järjestelmiin.

Valokuvaus

Tapahtumat valokuvataan ja kuvia voidaan käyttää joululounas.fi -kotisivujemme koristamiseen, tapahtuman kirjelähetyksissä rekisteröityneille jäsenille, järjestäjien kotisivuilla, esitelmissä sekä sosiaalisessa mediassa jossa tapahtumaa markkinoidaan.

Tietolähde

Olemme saaneet henkilötietosi kun olet ilmoittautunut vapaaehtoisesti arkitektinfo.com -sivustolla.

Henkilötietojen käsittely

Sovellamme jatkuvasti voimassaolevia tietosuojalakeja henkilötietojesi käsittelyssä. Henkilötietojen käsittelyn oikeudellinen perusta on intressien punnitseminen tapahtuman järjestämiseksi. Henkilötietosi pidetään tallessa niin kauan kun osallistut tapahtumaan, tosin maksimissaan kolme vuotta viimeisimmän osallistumisen jälkeen.

Käsiteltävät henkilötiedot jaetaan järjestäjien kesken kyseisessä maassa, sekä varaussivustomme toimittajalle Daily Kommunikation AB:lle. Voimme myös jakaa henkilötietosi kolmannelle osapuolelle, jos meillä on velvollisuus tehdä se lailla. Henkilötietojasi ei koskaan luovuteta EU:n ulkopuolelle. Joululounaan järjestäjät eivät koskaan myy mitään henkilötietoja tai kuvia joita kerätään sivustolle. Emme myöskään jaa tätä tietoa muille organisaatioille jotka eivät ole suoraan kytköksissä Arkkitehtien Joululounaaseen.

Henkilötietovastaava

Henkilötietovastaavamme on Laurent Heindorff, Hydro Building Systems Sweden AB (orgnro SE5566114-569801), Metallvägen 5, 57481 Vetlanda, Ruotsi. Sinulla on oikeus ottaa yhteyttä meihin jos haluat tietoa niistä tiedoista mitä meillä on sinusta, pyytää korjausta, siirtoa tai pyytääksesi rajoituksia käsittelyyn tai tietojesi poistamisen suhteen. Tämän teet helpoiten ottamalla meihin yhteyttä: laurent.heindorff@hydro.com tai puhelimitse +46 383 942 00.

Tavoitat tietosuojavaltuutetumme osoitteesta lars.haglund@hydro.com tai puhelimitse +46 383 942 00. Jos sinulla on huomautettavaa henkilötietojesi käsittelystä, sinulla on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle.